מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 442 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל טעים לחובבי הלוביה הירוקה
- 1 לשטוף את הלוביה היטב ולחתוך לחתיכות קטנות.
- 2 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את השום, להוסיף את הלוביה ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה כ- 20 דקות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 3 להוסיף את העגבניות והתבלינים, לערבב, להוסיף את המים בהדרגה ולבשל עוד כ- 10 דקות.
- 4 לסדר את העוף בתוך הרוטב ולבשל עם סיר מכוסה על להבה נמוכה עד שהעוף מוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.9% |
22.3% |
46.1% |
24.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב