תבשיל טעים לחובבי הלוביה הירוקה
1. לשטוף את הלוביה היטב ולחתוך לחתיכות קטנות.
2. לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את השום, להוסיף את הלוביה ולהמשיך לטגן על להבה נמוכה כ- 20 דקות לפחות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
3. להוסיף את העגבניות והתבלינים, לערבב, להוסיף את המים בהדרגה ולבשל עוד כ- 10 דקות.
4. לסדר את העוף בתוך הרוטב ולבשל עם סיר מכוסה על להבה נמוכה עד שהעוף מוכן.
5. בתיאבון
במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.