מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 318 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רעיון מקורי וטעים
- 1 טוחנים את הכרובית במעבד מזון עד לקבלת פירורים (סה"כ 4 כוסות פירורים).
- 2 שמים את פירורי הכרובית בבד חיתול וסוחטים היטב מנוזלים (חשוב). מחממים את התנור לחום של 190 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה משומן.
- 3 מערבבים את כל המצרכים (מלבד הביצים), מוסיפים את הביצים בהדרגה, רק עד לקבלת מרקם בצקי נוח.
- 4 מחלקים את התערובת ל- 6 חלקים, יוצרים חישוקים בעובי 2 ס"מ על גבי הנייר המשומן ומרססים שמן מעל החישוקים.
- 5 בוזקים מעל כל אחד את התוספות האהובות.ניתן לצפות בפרג, שומשום, שברי אגוזים, פירורי בצל מטוגן, גבינות ומלח גס.
- 6 אופים כחצי שעה עד שהבייגלס מזהיבים יפה ויבשים למגע. מעבירים כמה דקות לאחר גמר האפייה לרשת צינון. מתקבל בייגל כרובית פשוט מושלם!
- 7 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הבצל הגבישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.2% |
25.9% |
24.1% |
34.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב