דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנות
לביבות לחנוכה לילדים
  • 1 מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה במגרדת אל תוך קערה גדולה, ומסננים מהנוזלים שהצטברו.
  • 2 מוסיפים אל הקערה את הביצים, הקמח, סירופ המייפל, הקינמון, המלח והפלפל השחור, ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה הנוחה ליצירת לביבות (מומלץ לערבב עם הידיים ולא עם כף).
  • 3 מחממים את השמן במחבת, יוצרים לביבה מהתערובת ומניחים בשמן החם.
  • 4 מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומוצאים לנייר סופג.
  • 5 מגישים עם מעט סוכר וקינמון מעל הלביבות. מתקבלות לביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנות פשוט מושלמות לחנוכה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מגרדת.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש רב יותר בשמן בעת הטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 16.9% 10.4% 66.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב