גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | לביבות תפוחי אדמה ובטטה מטוגנות |
25 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
ציוד נדרש: מגרדת.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש רב יותר בשמן בעת הטיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 79 | 127 |
חלבונים (גרם) | 1.81 | 2.9 |
פחמימות (גרם) | 12 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.53 | 4.06 |
שומנים (גרם) | 2.95 | 4.73 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.4 | 0.64 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 25.89 | 41.57 |
נתרן (מ"ג) | 87.74 | 140.87 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.13 | 1.81 |
מים (גרם) | 44.82 | 71.97 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 198.78 | 319.17 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.07 | 1.72 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.05 | 0.08 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.47 | 0.76 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.38 | 0.61 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.19 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.04 | 11.3 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.06 | 0.1 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.97 | 7.98 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.23 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.3 | 0.49 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.13 | 1.82 |
סידן (מ"ג) | 14.54 | 23.35 |
ברזל (מ"ג) | 0.4 | 0.65 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.58 | 16.98 |
זרחן (מ"ג) | 31.88 | 51.19 |
אבץ (מ"ג) | 0.26 | 0.42 |
אשלגן (מ"ג) | 152.43 | 244.75 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.26 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.21 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.26 | 0.41 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.24 | 0.38 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם