דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (40-50 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות פיצוחים קלות להכנה
עוגיות טעימות לסופ"ש
  • 1 לערבב מעט בקערה את החלבונים עם סוכר הוניל והסוכר החום בעזרת מזלג למשך כ- 15 שניות.
  • 2 להוסיף את כל הפיצוחים (לקלות מעט בתנור כל סוג בנפרד: כ- 10 דקות בחום של 170 מעלות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. זהירות שלא לשרוף), ולערבב עד שכל הפיצוחים מצופים בתערובת החלבונים.
  • 3 לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
  • 4 לקחת בעזרת כפית מתערובת הפיצוחים ולהניח על נייר האפייה בתבנית בעזרת כפית נוספת.
  • 5 לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה. להמתין עד לקירור ולהתענג על עוגיות פיצוחים קלות וטעימות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם הפיצוחים לפי מה שאוהבים (גם עם סוג הפיצוחים וגם עם הכמויות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 43.3% 16.1% 37.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.87 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב