עוגיות טעימות לסופ"ש
1. לערבב מעט בקערה את החלבונים עם סוכר הוניל והסוכר החום בעזרת מזלג למשך כ- 15 שניות.
2. להוסיף את כל הפיצוחים (לקלות מעט בתנור כל סוג בנפרד: כ- 10 דקות בחום של 170 מעלות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. זהירות שלא לשרוף), ולערבב עד שכל הפיצוחים מצופים בתערובת החלבונים.
3. לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
4. לקחת בעזרת כפית מתערובת הפיצוחים ולהניח על נייר האפייה בתבנית בעזרת כפית נוספת.
5. לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה. להמתין עד לקירור ולהתענג על עוגיות פיצוחים קלות וטעימות!
6. בתיאבון