דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות פיצוחים קלות להכנה
עוגיות פיצוחים קלות להכנה
עוגיות טעימות לסופ"ש

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (40-50 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב מעט בקערה את החלבונים עם סוכר הוניל והסוכר החום בעזרת מזלג למשך כ- 15 שניות.
  • 2 להוסיף את כל הפיצוחים (לקלות מעט בתנור כל סוג בנפרד: כ- 10 דקות בחום של 170 מעלות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם. זהירות שלא לשרוף), ולערבב עד שכל הפיצוחים מצופים בתערובת החלבונים.
  • 3 לרפד תבנית תנור בנייר אפייה.
  • 4 לקחת בעזרת כפית מתערובת הפיצוחים ולהניח על נייר האפייה בתבנית בעזרת כפית נוספת.
  • 5 לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה. להמתין עד לקירור ולהתענג על עוגיות פיצוחים קלות וטעימות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם הפיצוחים לפי מה שאוהבים (גם עם סוג הפיצוחים וגם עם הכמויות).
- פרסומת -

המתכון באדיבות שרה קבבצי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)78 קלוריות520 קלוריות
חלבונים2.1 גרם14.3 גרם
פחמימות5 גרם33 גרם
מתוכן סוכרים2.3 גרם15.6 גרם
שומנים5.8 גרם38.6 גרם
מתוכם שומן רווי760.3 מ"ג5,076.5 מ"ג
נתרן5.3 מ"ג35.4 מ"ג
סיבים תזונתיים456.7 מ"ג3,049.0 מ"ג
מים1.5 גרם9.8 גרם
ויטמין A0 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)355 מק"ג2,370.2 מק"ג
ויטמין B110.1 מק"ג67.7 מק"ג
ויטמין B233.7 מק"ג225.3 מק"ג
ויטמין B3170.4 מק"ג1,137.8 מק"ג
ויטמין B5116.8 מק"ג780 מק"ג
ויטמין B618.8 מק"ג125.6 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B95.1 מק"ג34 מק"ג
ויטמין B120 מק"ג0 מק"ג
ויטמין C18.9 מק"ג126.1 מק"ג
ויטמין E598.2 מק"ג3,994.1 מק"ג
ויטמין K0.8 מק"ג5.1 מק"ג
סידן10.1 מ"ג67.1 מ"ג
ברזל361.9 מק"ג2,416.2 מק"ג
מגנזיום16.8 מ"ג112.4 מ"ג
זרחן36 מ"ג240 מ"ג
אבץ377.8 מק"ג2,522.1 מק"ג
אשלגן50.1 מ"ג334.3 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות970.2 מ"ג6,477.8 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 35.3 מ"ג35.5 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6964.1 מ"ג6,436.7 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות1.5 גרם10.3 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 91.5 גרם10.2 גרם

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 43.3% 16.1% 37.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.