דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שושנים וקינמון
  • 1 לשים את כל חומרי הבצק בקערה וללוש (אם הבצק נדבק לידיים להוסיף קצת בכל פעם עד שמתקבל בצק אחיד ורך) - לא ללוש יותר מדי!
  • 2 לעטוף בניילון נצמד ולהכניס לשעתיים למקרר.
  • 3 לקמח משטח עבודה ולרדד עיגול גדול יחסית, כך שיספיק ל- 8 שושנים.
  • 4 למרוח את החמאה הרכה על הבצק.
  • 5 בקערה נפרדת לשים את כל חומרי המלית היבשים ולערבב. לפזר באופן אחיד על הבצק ולגלגל לרולדה.
  • 6 לחלק את הרולדה ל- 8 חלקים שווים ולשים בתבנית אפייה משומנת, אחד במרכז ואת היתר מסביב (לא להצמיד, הבצק תופח).
  • 7 לטרוף ביצה אחת ולהבריש על השושנים.
  • 8 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 45 דקות.
  • 9 בקלחת להרתיח כוס מים + כוס סוכר וסוכר וניל עד שנהפך לסירופ (לא סמיך מדי).
  • 10 להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה בעודה חמה את הסירופ.
  • 11 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26.

זה מתכון נפלא לבצק שקל מאוד לעבוד איתו ומתאים למילויים ככל העולה על רוחכם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 28.2% 7% 63.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב