מצרכים למתכון
64 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (סה"כ 4 תבניות של התנור (תלוי בגודל העוגיות))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות שתמיד טוב שיש בבית
- 1 בקערה ללוש יחד את המחמאה, הסוכר וסוכר הוניל.
- 2 להוסיף את הביצים, השמן, אבקת האפייה והקמח (חשוב: להוסיף בהדרגה), וללוש עד שמתקבל בצק ממש רך.
- 3 להוסיף את השומשום והקינמון, ולהמשיך ללוש מעט (אני חילקתי את הבצק לשניים: חלק אחד עם שומשום וחלק שני עם קינמון).
- 4 ליצור צורות בעזרת מכונת בשר או שקית זילוף עם צנטר מתאים, להניח על נייר אפייה בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
את הקמח רצוי להוסיף בהדרגה עד שהבצק ממש רך ולא קשה.
ציוד נדרש: מכונת בשר או שקית זילוף.
אין צורך בנוזלים במתכון. אני השתמשתי בכוס חד פעמית לשתייה חמה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
32% |
8.4% |
58.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב