דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שתמיד טוב שיש בבית

מצרכים למתכון

64 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה (סה"כ 4 תבניות של התנור (תלוי בגודל העוגיות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה ללוש יחד את המחמאה, הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 להוסיף את הביצים, השמן, אבקת האפייה והקמח (חשוב: להוסיף בהדרגה), וללוש עד שמתקבל בצק ממש רך.
  • 3 להוסיף את השומשום והקינמון, ולהמשיך ללוש מעט (אני חילקתי את הבצק לשניים: חלק אחד עם שומשום וחלק שני עם קינמון).
  • 4 ליצור צורות בעזרת מכונת בשר או שקית זילוף עם צנטר מתאים, להניח על נייר אפייה בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את הקמח רצוי להוסיף בהדרגה עד שהבצק ממש רך ולא קשה.

ציוד נדרש: מכונת בשר או שקית זילוף.

אין צורך בנוזלים במתכון. אני השתמשתי בכוס חד פעמית לשתייה חמה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שרה קבבצי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)125435
חלבונים (גרם)1.91 6.67
פחמימות (גרם)1346
מתוכן סוכרים (גרם)4.21 14.7
שומנים (גרם)7.25 25.32
מתוכם שומן רווי (גרם)1.62 5.64
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.08
כולסטרול (מ"ג)15.81 55.2
נתרן (מ"ג)51.04178.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 1
מים (גרם)3.311.53
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.8223.8
ויטמין B (מ"ג)0.210.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.28
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.6112.61
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.13
ויטמין C (מ"ג)00.01
ויטמין D (מק"ג)0.090.3
ויטמין E (מ"ג)0.050.16
ויטמין K (מק"ג)0.050.16
סידן (מ"ג)19.7468.94
ברזל (מ"ג)0.331.14
מגנזיום (מ"ג)6.4222.4
זרחן (מ"ג)18.9566.17
אבץ (מ"ג)0.170.61
אשלגן (מ"ג)14.2149.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.431.49
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.41.41
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.451.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.441.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 32% 8.4% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.