דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה קלה להכנה
גרנולה טעימה וגם בריאה, צילום: שרון אונגר
  • 1 לערבב את כל המצרכים יחד בקערה גדולה.
  • 2 לשטח את הגרנולה על תבנית האפייה של התנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך כ- 40 דקות, ולערבב כל 10 דקות.
  • 4 להוציא מהתנור, לתת לגרנולה להתקרר לחלוטין ואז להעביר לצנצנת אטומה. מתקבלת גרנולה ביתית פשוט טעימה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם פירות טריים ויוגורט (אפשרי גם יוגורט טבעוני).

מרכיבי הפיצוחים והפירות היבשים ניתנים לשינוי בהתאם להעדפה האישית שלכם כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 17% 13.1% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב