דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות בטטה ותפוחי אדמה צבעוניות
נפלא להגיש עם שמנת חמוצה, צילום: שרון אונגר
  • 1 מגרדים את כל הירקות לתוך קערה גדולה (ניתן לסחוט ולהגיר נוזלים, אך לא חובה - אני מוותר על השלב הזה).
  • 2 מוסיפים את הביצים, הקמח והתיבול, ומערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים.
  • 3 מחממים שמן במחבת (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) ומטגנים כל לביבה משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון כמו לטיגון כל לביבות או שניצלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 13.6% 11.5% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב