ברווז שלם אפוי וטעים
1. לחתוך את התפוזים לפרוסות - שני תפוזים עם קליפה ותפוז אחד ללא קליפה.
2. לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
3. להניח את הברווז השלם בתבנית שאפשר לאפות בתנור, להוסיף את המרינדה על הברווז, למרוח אותו מכל הכיוונים, לעטוף בנייר כסף ולהשרות למשך לילה במקרר.
4. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעתיים (10 דקות אחרונות לאפות בגריל ללא נייר הכסף להשחמה מלמעלה) להגיש חם ברווז שלם בתנור במרינדת תפוזים טעימה במיוחד!
5. בתיאבון