דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ברווז שלם בתנור עם תפוזים
ברווז שלם אפוי וטעים
  • 1 לחתוך את התפוזים לפרוסות - שני תפוזים עם קליפה ותפוז אחד ללא קליפה.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.
  • 3 להניח את הברווז השלם בתבנית שאפשר לאפות בתנור, להוסיף את המרינדה על הברווז, למרוח אותו מכל הכיוונים, לעטוף בנייר כסף ולהשרות למשך לילה במקרר.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעתיים (10 דקות אחרונות לאפות בגריל ללא נייר הכסף להשחמה מלמעלה) להגיש חם ברווז שלם בתנור במרינדת תפוזים טעימה במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 27% 53.5% 17.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב