מצרכים למתכון
261 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת ערב קלה ומהירה
- 1 לטרוף את הביצים עם מזלג בקערית קטנה, להוסיף את החלב, המלח, הפלפל השחור וגבינת הגאודה המגורדת, ולהמשיך לטרוף מעט.
- 2 להמיס את החמאה במחבת על אש נמוכה-בינונית, למזוג את תערובת הביצים והגבינה ולהניח מעל את הטורטיה. לטגן כמו חביתה רגילה עד שהיא מתייצבת גם בשוליים.
- 3 להפוך את החביתה עם הטורטיה לצד השני ולהמשיך לטגן.
- 4 להוסיף את הגבינה הבולגרית המפוררת, להמשיך לטגן מעט, לקפל לחצי, להפוך ולהמשיך לטגן עוד קצת. מתקבלת חביתה טורטיה ב- 5 דקות עבודה!
- 5 תיהנו ובתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד ממרח פסטו/ממרח עגבניות מיובשות, ממרח ארטישוק וגבינת שמנת עם שמן זית וזעתר (ניתן לשלב כל תוספת אחרת שאוהבים וגם להגיש לצד סלט ירקות קצוץ).
ציוד נדרש: מחבת + תרווד.
ניתן להוסיף את גבינת הגאודה המגורדת ביחד עם הגבינה הבולגרית ולא עם תערובת הביצים. ניתן לשלב בחביתה טורטיה גם טבעות זיתים, פטריות, עגבניות, בצל, עשבי תיבול ועוד. רצוי שהטורטיה תהיה באותו הקוטר של המחבת.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
39.9% |
25.3% |
33.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב