1. לטרוף את הביצים עם מזלג בקערית קטנה, להוסיף את החלב, המלח, הפלפל השחור וגבינת הגאודה המגורדת, ולהמשיך לטרוף מעט.
2. להמיס את החמאה במחבת על אש נמוכה-בינונית, למזוג את תערובת הביצים והגבינה ולהניח מעל את הטורטיה. לטגן כמו חביתה רגילה עד שהיא מתייצבת גם בשוליים.
3. להפוך את החביתה עם הטורטיה לצד השני ולהמשיך לטגן.
4. להוסיף את הגבינה הבולגרית המפוררת, להמשיך לטגן מעט, לקפל לחצי, להפוך ולהמשיך לטגן עוד קצת. מתקבלת חביתה טורטיה ב- 5 דקות עבודה!
5. תיהנו ובתיאבון
ניתן להוסיף את גבינת הגאודה המגורדת ביחד עם הגבינה הבולגרית ולא עם תערובת הביצים. ניתן לשלב בחביתה טורטיה גם טבעות זיתים, פטריות, עגבניות, בצל, עשבי תיבול ועוד. רצוי שהטורטיה תהיה באותו הקוטר של המחבת.