דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה ותרד ללא גלוטן
לביבות טעימות וקלות לצליאקים
  • 1 להרתיח את תפוחי האדמה עד שהם רכים (אם חותכים אותם לחתיכות זה מזרז את הבישול), ולמעוך אותם בקערה לפירה.
  • 2 לחתוך את הבצל הסגול והתרד, ולהוסיף לקערה יחד עם כל שאר המרכיבים.
  • 3 ליצור לביבות ולטגן על מחבת עם מעט שמן זית.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 8.4% 22.1% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב