מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 383 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
סלט קיסר לארוחת הצהריים, צילום: שרון אונגר
- 1 חותכים את החסה לרצועות בעובי 3 ס"מ, פורסים את הבצל הסגול לחצי ירח וחוצים את עגבניות השרי.
- 2 מטגנים את חזה העוף במחבת חמה עם שמן זית, מלח ופלפל שחור, ופורסים אותו לרצועות.
- 3 חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מערבבים עם כף שמן הזית, שן השום הכתושה ומעט מלח, ומכניסים לתנור ל- 8 דקות בחום של 200 מעלות.
- 4 טוחנים את כל מצרכי הרוטב היטב במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
- 5 מערבבים את כל מרכיבי הסלט ביחד עם הרוטב, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את אגוזי המלך. מתקבל סלט קיסר ביתי מושלם.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
לאלו שלא שומרים על כשרות מומלץ לגרד מעל מעט גבינת פרמזן.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
37.9% |
24% |
30.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב