דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 297 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אסאדו בתנור
סיר בשר פשוט מפנק, צילום: שרון אונגר
  • 1 מסדרים את האסאדו בסיר גבוה וגדול שיכול להיכנס לתנור (ניתן להשתמש גם בתבנית גבוהה וגדולה).
  • 2 מוסיפים את כל הירקות מעל, את התבלינים ולאחר מכן את היין האדום והמים עד לכיסוי המרכיבים.
  • 3 צולים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ- 6 שעות. מתקבלו אסאדו טעים, רך ומנחם שאתם חייבים לאמץ.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר גבוה/תבנית גבוהה שניתן להכניס לתנור.

הערך התזונתי לא כולל את השאטה הגרוסה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. נתח האסאדו עם העצם אמור לשקול בסביבות ה- 2.5 ק"ג (במצרכים כתוב 2 ק"ג מכיוון ש- 20% מהנתח הוא למעשה עצם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 46.8% 39.7% 12.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב