מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 525 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת פילה בורי קלה וטעימה
- 1 להניח את פילה הבורי בתבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה משומן קלות.
- 2 לערבב יחד את שמן הזית וכל התבלינים, ולמרוח על הדגים בתבנית (ניתן להיעזר במברשת אפייה או פשוט עם הידיים.
- 3 להניח בצד לספיגת טעמים למשך כחצי שעה.
- 4 לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות קטנות ולהניח בתבנית האפייה של התנור. למזוג מעל קוביות תפוחי האדמה את שמן הזית, לפזר את התבלינים ולערבב היטב עם הידיים.
- 5 לאפות את תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות טורבו למשך כ- 15-20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
- 6 להנמיך את חום התנור ל- 180-200 מעלות, ולאפות את הדגים למשך כ- 10 דקות או עד שמוכן.
- 7 להגיש מיד עם קוביות תפוחי אדמה ופלחי לימון בצד - מתקבלת מנת פילה בורי בתנור שפשוט כדאי לאמץ לארוחת הצהריים מדי פעם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
25.3% |
33.1% |
37% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב