דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 460 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף בתנור עם תפוחי אדמה ושעועית לבנה
בא לכם לארוחת הצהריים?
  • 1 מניחים את שוקי העוף בתבנית האפייה, מפזרים את תפוחי האדמה החתוכים בצורה ובגודל שאוהבים ומפזרים גם את השעועית הלבנה המבושלת.
  • 2 מערבבים בקערה את השמן ביחד עם המלח, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה ותערובת גריל העוף, ומוזגים על שוקי העוף בתבנית.
  • 3 מוזגים מים עד לכיסוי שוקי העוף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 230 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה יפה (יש לשים לב שלא חסר נוזלים תוך כדי האפייה, ובמידה וכן מוסיפים מעט מים לפי הצורך). לפני ההגשה ניתן להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
  • 4 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. במידה ועושים שימוש בשעועית לבנה יבשה ולא מבושלת מבעוד מועד - משרים למשך לילה ומבשלים 40-60 דקות בטרם השימוש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 25.4% 33.7% 34.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב