דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת בצל ללא גלוטן
ארוחת ערב מושלמת ללא גלוטן
  • 1 קוצצים את הבצלים הלבנים לרבעים (אם הרבעים גדולים מדי אז לחתוך פעם נוספת).
  • 2 מרתיחים את הבצלים בסיר עם מים עד שהבצלים מתרככים לכמה דקות.
  • 3 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 4 לקצוץ את הבצלים הירוקים, להעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים (כולל הבצלים הלבנים, מלבד השומשום) ולערבב היטב.
  • 5 להעביר את התערובת לתבנית אפייה מתאימה, לפרק מעט עם הכף את הבצלים אם עדיין גדולים יחסית, לפזר שומשום מעל ולהכניס לתנור לכ- 40 דקות או עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה (ממליצה או תבנית עגולה בינונית בקוטר 28 ס"מ או תבנית בינונית מלבנית 32x26).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 22.6% 29% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב