דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דג בקלה מטוגנות
קציצות דגים שילדים אוהבים
  • 1 מכניסים את כל מצרכי הקציצות למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם כמעט חלק.
  • 2 טובלים כל קציצה בפירורי פנקו ומטגנים במחבת עם שמן חם בגובה 2 ס"מ משני הצדדים.
  • 3 מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים חם קציצות דגים מטוגנות מושלמות!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון + מחבת.

כמות השמן במתכון הינה הכמות המוערכת בקציצות הדגים לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. ניתן לוותר על פירורי הפנקו ולטגן בספריי שמן על מחבת פסים או לאפות בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 16.2% 43% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב