דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 719 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון בתנור ברוטב סילאן ותפוזים
בדיוק המנה הראשונה שאתם צריכים, צילום: שרון אונגר
  • 1 לקצוץ את הכוסברה, לחתוך את הפלפלים לסלייסים דקים, להפריד את הברוקולי מהגבעול, לחתוך את הפטריות לרבעים, לחצות את עגבניות השרי ולקלף את שיני השום (להשאיר אותן שלמות).
  • 2 לסדר בתבנית אפייה גדולה את הכוסברה, ומעליה לפזר את הפלפלים, הברוקולי, הפטריות, עגבניות השרי והשום.
  • 3 להניח את נתחי פילה הסלמון מעל הירקות בתבנית, למזוג מעליהם את הרוטב באופן שווה (לערבב את הסילאן עם מיץ התפוזים לפני כן או פשוט למזוג את הרוטב המוכן) ולערבב בעדינות.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור - להיזהר שלא לייבש את הדג).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מרובעת גדולה.

אני השתמשתי ב- 2 בקבוקים של רוטב סילאן-תפוזים מוכן (ניתן להוסיף מרכיבים נוספים לרוטב לפי הטעם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 19% 37.6% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב