דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 505 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריות פורטבלו עם גבינה
מנת פתיחה חלבית טעימה במיוחד
  • 1 מסירים מכל פטרייה את הרגל ומנקים את "הבפנוכו" היטב.
  • 2 בקערה מניחים את כל מצרכי המילוי ומערבבים היטב.
  • 3 ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות, טובלים בביצים הטרופות, מצפים בפירורי הלחם ומטגנים בסיר עם שמן עמוק על אש נמוכה (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן).
  • 4 מביאים לרתיחה במחבת את השמנת המתוקה וממרח הפסטו (ניתן להוסיף תבלינים שאוהבים).
  • 5 מורחים בצלחת את הפסטו המוקרם, מעל מניחים את פטריות הפורטבלו המטוגנות ומפזרים מעט גבינת פרמזן מעליהן. מתקבלות פטריות פורטבלו ממולאות גבינה פשוט מושלמות!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפטריות לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בשמן לטיגון עמוק לפי הצורך. שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 44.4% 24.4% 26.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.97 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב