דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל קריספי הכי טעים בעולם
הסוד לשניצל קריספי ממש לפניכם
  • 1 בקערה אחת מערבבים את הביצים עם החרדל, המיונז והשום הכתוש, בקערה שנייה מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים.
  • 2 מקמחים את חזה העוף (לנער קלות מעודפי קמח), טובלים בתערובת הביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם.
  • 3 בשלב זה מופעל הקסם: טובלים שוב את השניצלים המצופים בתערובת הביצים ושוב בפירורי הלחם. לאחר מכן, מכניסים את השניצלים המוכנים לפני הטיגון למקרר למשך כשעתיים (מומלץ אך לא חובה בכלל).
  • 4 מחממים את השמן היטב במחבת (חשוב שהוא ירתח) ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה ומגישים מיד שניצל קריספי הכי טעים בעולם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
סוד הקסם לקבלת שניצל קריספי: השמן חייב להיות רותח + צריך לטבול שוב בביצה ושוב בפירורי לחם! מומלץ להגיש עם פסטו ביתי או ממרח צ`ימיצ`ורי ביתי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן כמו כל שניצל אחר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 20.1% 39.3% 39.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב