דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילה עוף בתנור
שניצל מפילה עוף בתנור (ללא טיגון)
  • 1 לשטוף את פילה העוף, לנקות מעט, להמליח ולפלפל לפי הטעם.
  • 2 לקמח את נתחי פילה העוף ולנער מעודפי קמח.
  • 3 לטרוף את הביצים בקערה עמוקה, להוסיף את החרדל ואת רוטב הסויה ולהמשיך לטרוף מעט.
  • 4 להעביר את נתחי פילה העוף המקומחים אל בלילת הביצים ולהניח בצד כ- 5-10 דקות (מסייע לעוף להתרכך).
  • 5 לצפות כל נתח פילה עוף בפירורי לחם מוזהבים משני הצדדים ולהניח על תבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה משומן מעט בשמן זית.
  • 6 לזלף מעל השניצלים שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20-25 דקות או עד שהם מזהיבים (תלוי בתנור, לקראת סוף האפייה להפוך את כל נתחי פילה העוף לצד השני ולהמשיך לאפות להזהבה, אפשר להעביר לטורבו אך להיזהר שלא לייבש את פילה העוף - חשוב מאוד). זהו - מתקבל שניצל פילה עוף בתנור פשוט מושלם, קריספי מבחוץ ורך מבפנים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשלב בבלילת הביצים גם מיונז, רוטב צ`ילי מתוק, רוטב ברביקיו ועוד. במקום פירורי לחם מוזהבים ניתן לעשות שימוש בפירורי ביסלי או בפירורי בייגלה בטעמים.

מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה וסלט, ניתן להגיש עם מטבלי קטשופ ומיונז כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 20.5% 42.6% 36.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב