דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל מפילה עוף בתנור (ללא טיגון)

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את פילה העוף, לנקות מעט, להמליח ולפלפל לפי הטעם.
  • 2 לקמח את נתחי פילה העוף ולנער מעודפי קמח.
  • 3 לטרוף את הביצים בקערה עמוקה, להוסיף את החרדל ואת רוטב הסויה ולהמשיך לטרוף מעט.
  • 4 להעביר את נתחי פילה העוף המקומחים אל בלילת הביצים ולהניח בצד כ- 5-10 דקות (מסייע לעוף להתרכך).
  • 5 לצפות כל נתח פילה עוף בפירורי לחם מוזהבים משני הצדדים ולהניח על תבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה משומן מעט בשמן זית.
  • 6 לזלף מעל השניצלים שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20-25 דקות או עד שהם מזהיבים (תלוי בתנור, לקראת סוף האפייה להפוך את כל נתחי פילה העוף לצד השני ולהמשיך לאפות להזהבה, אפשר להעביר לטורבו אך להיזהר שלא לייבש את פילה העוף - חשוב מאוד). זהו - מתקבל שניצל פילה עוף בתנור פשוט מושלם, קריספי מבחוץ ורך מבפנים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשלב בבלילת הביצים גם מיונז, רוטב צ`ילי מתוק, רוטב ברביקיו ועוד. במקום פירורי לחם מוזהבים ניתן לעשות שימוש בפירורי ביסלי או בפירורי בייגלה בטעמים.

מומלץ להגיש לצד פירה תפוחי אדמה וסלט, ניתן להגיש עם מטבלי קטשופ ומיונז כמובן.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)465214
חלבונים (גרם)39.36 18.09
פחמימות (גרם)3416
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.03
שומנים (גרם)18.97 8.72
מתוכם שומן רווי (גרם)3.12 1.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.02
כולסטרול (מ"ג)169.42 77.87
נתרן (מ"ג)1,508693.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.1
מים (גרם)112.6751.78
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)36.8216.92
ויטמין B (מ"ג)12.125.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.12
ויטמין B3 (מ"ג)10.975.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)26.4312.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.470.22
ויטמין C (מ"ג)0.690.32
ויטמין D (מק"ג)0.40.18
ויטמין E (מ"ג)1.310.6
ויטמין K (מק"ג)3.291.51
סידן (מ"ג)36.5316.79
ברזל (מ"ג)1.230.57
מגנזיום (מ"ג)32.6214.99
זרחן (מ"ג)330.66151.98
אבץ (מ"ג)1.270.58
אשלגן (מ"ג)351.54161.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.130.98
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.430.2
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.630.75
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.032.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.642.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 20.5% 42.6% 36.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.