דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות בננה שוקו צ`יפס בריאות
עוגיות בננה שוקו צ`יפס בריאות
עוגיות בריאות וטעימות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 לערבב היטב בקערה בינונית את שיבולת השועל, חמאת הבוטנים, הסוכר החום, הקינמון והבננות המעוכות. להוסיף את השוקולד השבור לחתיכות קטנות ולערבב.
  • 3 לכדרר מהתערובת עוגיות קטנות ולהניח על תבנית אפייה מקומחת עם קמח רגיל/מלא/שיבולת שוע. (קימחתי את המשטח במעט שיבולת שועל דקה).
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 15 דקות (שימו טיימר ל- 12 דקות ותבדקו מה קורה עם העוגיות שלכם, יכול להיות שהן כבר תהיינה מוכנות - משתנה מעט מתנור לתנור).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערה חשובה: אצלי העוגיות חוסלו באותו הערב שהכנתי אותן, ולכן ממליצה בחום להכפיל כמות, תנצלו את הבננות הבשלות שלכם!

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של יסמין!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)182263
חלבונים (גרם)5.51 7.96
פחמימות (גרם)3144
מתוכן סוכרים (גרם)10.06 14.55
שומנים (גרם)4.67 6.75
מתוכם שומן רווי (גרם)1.47 2.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.21
כולסטרול (מ"ג)0.15 0.22
נתרן (מ"ג)22.8533.04
סיבים תזונתיים (גרם)3.63 5.25
מים (גרם)27.2239.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.051.51
ויטמין B (מ"ג)2.052.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.27
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B3 (מ"ג)1.111.61
ויטמין B5 (מ"ג)0.490.7
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.8635.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.02
ויטמין C (מ"ג)2.964.28
ויטמין E (מ"ג)0.150.22
ויטמין K (מק"ג)0.851.24
סידן (מ"ג)26.9638.97
ברזל (מ"ג)1.251.81
מגנזיום (מ"ג)55.5480.29
זרחן (מ"ג)142.47205.98
אבץ (מ"ג)1.051.52
אשלגן (מ"ג)256.83371.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.721.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.680.99
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.532.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.532.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 10.5% 12.4% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.