דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 304 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות נסיכת הנילוס ברוטב אדום פיקנטי
סיר קציצות דגים ברוטב שכל אחד יאהב
  • הכנת קציצות הדגים:
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי קציצות הדגים (מלבד השמן לטיגון, תיבול לפי הטעם).
  • 2 יוצרים מהתערובת קציצות דג בגודל בינוני.
  • 3 מחממים את המחבת עם השמן לטיגון וצורבים קלות את הקציצות כ- 3 דקות מכל צד. אם לא רוצים לטגן את הקציצות - ממשיכים במתכון כרגיל.
  • הכנת הרוטב והתבשיל:
  • 1 מחממים את השמן בסיר סוטאז` רחב ומטגנים את הבצל והשום למשך כ- 2-3 דקות.
  • 2 מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, הכוסברה, רסק העגבניות ולבסוף את כל התבלינים.
  • 3 מוסיפים את המים הרותחים (במידת הצורך מוסיפים כחצי כוס מים נוספת).
  • 4 מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב למשך כ- 7 דקות.
  • 5 מוסיפים את קציצות הדגים (המטוגנות או הלא מטוגנות) לרוטב ומבשלים הכל כ- 15-20 דקות. מגישים תבשיל קציצות נסיכת הנילוס טעים ומפנק!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 34.9% 33.3% 28.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב