מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לתבל את נתחי החזה עוף במלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה.
- 2 לחמם שמן במחבת ולטגן את נתחי החזה עוף משני הצדדים עד להשחמה ולהעביר לכלי נפרד.
- 3 לטגן את רצועות הגמבה משני הצדדים עד להשחמה קלה ולהוציא לצלחת נפרדת.
- הכנת האורז:
- 1 לטגן קלות בצל בסיר.
- 2 להוסיף את האורז ולטגן כשתי דקות.
- 3 להוסיף מים, קורט מלח ואבקת מרק עוף.
- 4 להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, להמשיך לבשל כחצי שעה.
- 5 להעביר את האורז לכלי הגשה נאה.
- 6 לשים את נתחי החזה עוף על האורז.
- 7 לפזר למעלה את הגמבה הקלויה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
9.9% |
31.2% |
56.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב