דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף בטמפורה
חזה עוף מטוגן בטמפורה שכולם אוהבים
  • 1 לערבב בקערה את כל המרכיבים מלבד חזה העוף והשמן.
  • 2 לחמם היטב שמן לטיגון עמוד בסיר או במחבת עמוקה.
  • 3 לחתוך את חזה העוף הדק לרצועות, לטבול בתערובת הטמפורה בקערה ולהכניס לשמן החם.
  • 4 לטגן את נגיסי העוף בטמפורה עד להזהבה ולהעביר לרשת צינון. מתקבל חזה עוף בטמפורה בשמן עמוק שאתם חייבים לאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני אכלתי עם חמאת בוטנים מומסת וזה היה להיט!

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת שנספגת בנגיסי העוף לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 24.4% 53.9% 21.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב