דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שכבות פירה תפוחי אדמה ובשר טחון
שילוב נפלא של פירה ובשר
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד לריכוך. מניחים בצד לצינון.
  • 2 מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב עד למרקם אחיד, מוסיפים ביצה אחר ביצה, את המלח ואת הכורכום.
  • 3 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון והכוסברה, ומערבבים עד לקבלת גוון בהיר. מוסיפים את כל התבלינים ומצננים.
  • 4 משמנים תבנית (תבנית פיירקס עגולה/תבנית חד פעמית בינונית) ומסדרים שכבת תפוחי אדמה ושכבת בשר, ומסיימים עם שכבת תפוחי אדמה.
  • 5 מורחים ביצה מעל תפוחי האדמה ומכניסים לאפייה של 45 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס עגולה/תבנית חד פעמית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את הראס אל חנות. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 24.5% 37.6% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב