ארוחת צהריים טעימה מחזה עוף
1. מערבבים בקערה את המיונז, הסילאן וגרגירי החרדל (כפית) יחד עם חזה העוף הפרוס.
2. מסדרים בתבנית אפייה.
3. בשכבה אחת פורסים בצל לעיגולים ומפזרים בצורה שווה על העוף.
4. כמו כן, לחתוך את עגבניות השרי ולהניח מעל ו- 2 שיני שום פרוסות דק לפזר מלמעלה.
5. בקערית קטנה לערבב את פירורי הלחם, השומשום, המלח הגס והפלפל השחור, לערבב יחדיו, לפזר באופן אחיד ומעל לזרזף בעדינות מעט שמן זית.
6. להעביר לתנור לחום בינוני (180 מעלות) למשך 30-35 דקות.
7. בתיאבון