דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עסיסי אפוי בתנור
ארוחת צהריים טעימה מחזה עוף
  • 1 מערבבים בקערה את המיונז, הסילאן וגרגירי החרדל (כפית) יחד עם חזה העוף הפרוס.
  • 2 מסדרים בתבנית אפייה.
  • 3 בשכבה אחת פורסים בצל לעיגולים ומפזרים בצורה שווה על העוף.
  • 4 כמו כן, לחתוך את עגבניות השרי ולהניח מעל ו- 2 שיני שום פרוסות דק לפזר מלמעלה.
  • 5 בקערית קטנה לערבב את פירורי הלחם, השומשום, המלח הגס והפלפל השחור, לערבב יחדיו, לפזר באופן אחיד ומעל לזרזף בעדינות מעט שמן זית.
  • 6 להעביר לתנור לחום בינוני (180 מעלות) למשך 30-35 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הייתי מנסה לותר על המלח - יש כבר מלח בתוך פירורי הלחם, במיוקל וגם בעוף עצמו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 14.3% 47.3% 34.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב