דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס גבינה ללא גלוטן קל להכנה
גם צליאקים יכולים להינות מבורקס גבינה טעים וקל
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הבצק יחד, ולהכניס למקרר לכמה דקות בזמן ערבוב מצרכי המילוי.
  • 3 להוציא את הבצק מהמקרר, להניח על נייר אפייה, מעל לשים עוד נייר אפייה ולרדד לצורת עיגול.
  • 4 בעזרת כוס לחתוך עיגולים מהבצק. את הבצק שנותר מסביב תשמרו בצד או תכינו ישר עוד עיגולים.
  • 5 למלא את עיגולי הבצק בכף מהמילוי, לסגור באמצעות הבצק ששמרתם בצד או העיגולים הריקים שנותרו ולהדק באמצעות מזלג או כף היד.
  • 6 למשוח מעל הבורקסים שמן זית ושומשום לפי הטעם ולאפות בתנור למשך כ- 20-25 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור). מתקבל בורקס גבינה ללא גלוטן פשוט וטעים!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 56.5% 28.8% 13.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.33 (1.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב