דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות פרגית וחזה עוף ברוטב אדום
מומלץ להגיש לצד אורז לבן חם מהסיר
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הקציצות ולהניח בצד כחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השום והירק הקצוץ ולטגן כ- 2 דקות. להוסיף את רסק העגבניות, להמשיך בטיגון עוד כדקה, להוסיף את העגבניות הקצוצות, המים והתבלינים, ולהביא לרתיחה.
  • 3 לטגן את הקציצות במחבת משני הצדדים, להניח על נייר סופג ולאחר מכן להוסיף אותן אל הרוטב האדום לבישול של כחצי שעה נוספת על אש נמוכה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף חתיכות תפוחי אדמה (אני הוספתי), אפונה ירוקה או שעועית ירוקה (כל מה שאוהבים).

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמות השמן לטיגון הקציצות הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לפי הצורך כמו כל קציצות רגילות אחרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 23.9% 41.8% 30.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב