דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 471 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פיציות פרווה
מאפי פיצה מושלמים (פרווה או חלבי)
  • 1 הכנת הבצק: ללוש במיקסר את כל מרכיבי הבצק ביחד במהירות בינונית למשך כ- 10 דקות לפחות, לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה של כשעה.
  • 2 הכנת הרוטב: בסיר על אש בינונית לטגן את הבצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולהסיר מהאש לאחר כ- 5 דקות של רתיחה. לטחון את הרוטב בבלנדר מוט ידני עד למרקם אחיד וטיפה סמיך.
  • 3 עיצוב המאפים: לחלק את הבצק ל- 6 חלקים שווים, לרדד כל חלק לעיגול שיהיה גדול בהיקף 2 ס"מ יותר מגודל תבנית אפייה עגולה המשומנת בשמן זית, להניח בה את התבנית ולקפל את הבצק העודף כלפי פנימה ליצירת שוליים עבים.
  • 4 למרוח במרכז מרוטב הפיצה בכמות נדיבה ולפזר מעל את הזיתים (בשלב זה, אלו המעוניינים יכולים להוסיף גם גבינה צהובה מגורדת, וגם לפזר שומשום בשולי הבצק).
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך 25-30 דקות. מיד עם הוצאת המאפים מהתנור להבריש אותם בשמן זית.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ליצירת שבלולים: לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים, כל חלק לרדד למלבן, למרוח מהרוטב, לפזר את התוספות, לגלגל מהחלק הרחב יותר, בעזרת סכין לחתוך לשבלולים ברוחב 5 ס"מ, להפוך את השבלולים כך שהסיבוב יהיה כלפי מעלה ולהניח בתבנית האפייה במרווחים קטנים.

ציוד נדרש: בלנדר מוט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 16.1% 11% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב