דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 546 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מפרום טריפוליטאי
מפרום בסגנון טריפוליטאי
  • 1 בקערה לערבב את כל מצרכי מלית הבשר עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 2 להניח בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 לקלף את תפוחי האדמה והחציל. לחתוך באופן הבא: את הפרוסה הראשונה בעובי של 1 ס"מ לחתוך כמעט עד הסוף ואת השנייה (באותו העובי) עד הסוף כך שנוצר מין "פה פעור" (סנדביץ`).
  • 4 למלא את "הפה הפעור" שנוצר בתערובת הבשר, כך שמעט מהבשר יבצבץ החוצה. כך למלא את כל הירקות.
  • 5 במחבת לחמם שמן לטיגון קל. להכין בצלחת אחת קמח ובצלחת שנייה ביצים מעורבבות עם רסק עגבניות.
  • 6 לטבול את הירקות בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
  • 7 להוציא לנייר סופג.
  • 8 בסיר שטוח לטגן את הבצל והעגבניות, להוסיף את התבלינים והמים, ולהביא לרתיחה. להכניס את המפרום המטוגן לסיר, להביא שנית לרתיחה ולבשל על אש נמוכה למשך כשעה.
  • 9 הרי לכם מפרום טריפוליטאי נהדר - מומלץ להגיש עם קוסקוס.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין עם כל מיני ירקות אחרים. במידה ונותר בשר אני מכינה ממנו קציצות ומוסיפה גם לרוטב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 9.9% 21.8% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב