דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם חצילים
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומקררים.
  • 2 את החציל פורסים לפרוסות של 1 ס"מ ומטגנים בשמן, מניחים על נייר סופג ומקררים. חותכים לריבועים גדולים.
  • 3 חותכים את העגבניות לריבועים קטנים.
  • 4 מעבירים לקערה את הפסטה המבושלת, החצילים החתוכים, העבניות החתוכות, החלב, הגבינה הצהובה המגורדת, היוגורט היווני, המלח, הביצים והקמח ומערבבים.
  • 5 מעבירים לתבנית גבוהה משומנת.
  • 6 מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ- 40 דקות.
  • 7 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 39.9% 20.7% 35.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב