מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה קלה, מוסיפים שום ואת שאר התבלינים ומערבבים.
- 2 מוסיפים את הבשר ומערבבים כל הזמן עד שהצבע משתנה לבהיר, מוסיפים את העגבניות והשעועית ומבשלים כחצי שעה.
- 3 מרדדים את הבצק עלים ומניחים בתבנית ריבוע בגודל 20/30 בערך, ממלאים את הבצק עם תערובת הבשר, חותכים לרצועות ומסדרים סביב.
- 4 מורחים ביצה טרופה ואופים כחצי שעה.
- 5 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
23.3% |
26.8% |
45.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב