דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (12 עוגיות מכל רולדה (תלוי בגודל החיתוכים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מגולגלות תמרים קלאסיות
המגולגלות הטעימות ביותר
  • 1 לערבב בקערה גדולה בעזרת מטרפה את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והמלח. להוסיף את תמצית הוניל, מיץ התפוזים, החלמון, החמאה והשמן, ללוש ידנית את התערובת עד לקבלת בצק חלק ורך, לכסות ולהכניס למקרר למשך כשעה.
  • 2 להניח את הבצק הקר על משטח העבודה ולחלק אותו ל- 3 חלקים שווים. כל חלק לכדרר ולאחר מכן לרדד בעזרת מערוך לצורת מלבן.
  • 3 למרוח בעדינות את ממרח התמרים על כל שטח הבצק ולגלגל לרולדה (כך להמשיך עם שני מלבני הבצק הנוספים). להניח את הרולדות על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה, בעזרת סכין חדה לחתוך לעוגיות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 25-30 דקות.
  • 4 להניח את העוגיות המגולגלות להתקרר בחוץ כ- 20 דקות, ולאחר מכן לפדר באבקת סוכר מעל. מתקבלות עוגיות מגולגלות תמרים קלאסיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגוון את המילוי בשוקולד, ריבה או כל מילוי אחר שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 24.9% 7.1% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב