מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 274 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
השניצל המושלם לצהריים
- 1 חותכים את חזה העוף לרצועות בגודל שרוצים.
- 2 טובלים את רצועות חזה העוף בקמח, מנערים היטב ומניחים בקערה.
- 3 מוסיפים לקערה את הביצים הטרופות, המיונז והתבלינים, מכסים ומכניסים למקרר לכ- 3 שעות (עדיף לילה, הפעולה הזו מרככת ממש את חזה העוף).
- 4 מוציאים את רצועות חזה העוף מהמקרר, טובלים אותן בפירורי הלחם המוזהבים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מתקבלות רצועות שניצל מטוגנות מושלמות!
- 5 בתיאבון
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת ברצועות השניצל לאחר הטיגון. יש לטגן טיגון רגיל בשמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית חזה העוף במקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
23.7% |
39.6% |
36.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב