דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (12 עוגיות מכל רולדה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות גיאורגיות מושלמות
עוגיות מפנקות מהמטבח הגיאורגי
  • הכנת הבצק:
  • 1 לפורר את החמאה והקמח ביחד עם הידיים עד לקבלת פירורים ללא גושי חמאה.
  • 2 לעשות גומה, לשים בתוכה את כל מרכיבי הבצק הנותרים ולערבב עם כף עד שמתגבש לבצק ואז לעבור ללישה קצרה ביד עד שהבצק חלק.
  • 3 לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לעטוף בניילון נצמד כל חלק בצק, לשטח מעט ולהניח במקרר כחצי שעה.
  • הכנת המליות:
  • 1 לפורר היטב את כל המרכיבים של כל מלית בנפרד עם הידיים עד שאין גושים.
  • הרכבה:
  • 1 לטרוף את הביצה עם כף המים ולהניח בצד.
  • 2 לקמח את משטח העבודה, לקחת את החלק הראשון של הבצק ולרדד למלבן דק (לדאוג שלא נדבק). למרוח עם מברשת מהביצה הטרופה, למלא באחד המילויים, לשטח עם היד על כל הבצק ולגלגל לרולדה.
  • 3 לחתוך באלכסון עם חותכן צורה, להניח על נייר אפייה, למרוח מלמעלה מהביצה הטרופה ועם מזלג לייצר בעדינות פסים על הביצה שמרחנו. להכין כך גם את הבצק השני עם המילוי השני.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור, אני אפיתי בטורבו).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 27.7% 9.8% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב