מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 422 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים במיטבה
- 1 לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים ולשים בקערה עם מים רותחים.
- 2 לטגן את רצועות חזה העוף בשמן עד שחזה העוף משנה את צבעו ולהוציא מהמחבת.
- 3 להוסיף כף שמן למחבת ולטגן את רצועות הבצל, שיני השום הכתושות והג`ינג`ר הקצוץ עד שהבצל הופך לשקוף. להוסיף את רצועות הסלרי והגזר, לטגן כ- 2 דקות, להוסיף את חזה העוף חזרה למחבת ולתבל עם כל מרכיבי התיבול.
- 4 לערבב היטב ולהוסיף את רצועות הפלפל האדום ופרחי הברוקולי, לטגן הכל יחד כ- 3 דקות, לטעום, לתקן תיבול ולהגיש מוקפץ טעים וקל להכנה!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ לפזר שומשום מעל.
ציוד נדרש: מחבת או ווק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
12.2% |
47.2% |
36.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב