דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש בצל ופטריות
  • 1 ללוש את החומרים לבצק ולשטח בתבנית 26. לא לאפות!
  • 2 לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הפטריות (שמפיניון, פורטבלו) עד שמשחימות מעט.
  • 3 לערבב את השמנת החמוצה, הגבינה, הביצים, המלח והפלפל השחור (גרוס).
  • 4 להוסיף לתערובת הפטריות ולהעביר לבצק.
  • 5 לאפות בתנור בחום בינוני עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 28.1% 25.8% 43.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב