מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה
- אפרסק - יחידה גדולה (205 גרם)
- שזיף - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (270 גרם)
- משמש - 5 יחידות - סה"כ (170 גרם)
- קינמון - כפית גדושה
- מצרכי הבצק
- קמח לבן - 1½ כוסות - סה"כ (233 גרם)
- אבקת אפיה - 2 כפיות - סה"כ (10 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- הל טחון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- חמאה - 5 כפות - סה"כ (75 גרם)
- סוכר חום - כוס (179 גרם)
- ביצה - 2 Large
- רום - 2 כפיות - סה"כ (10 מ"ל)
- גרידת לימון - יחידה (18 גרם)
- שמן קנולה - 1/3 כוס קטנה - סה"כ (66 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות).
- 2 חותכים את הפירות ומניחים בקערה. ממעל לזרות קינמון וסוכר חום (רבע כוס). להשהות כשעה.
- 3 לערבב עם מיקסר את כל מצרכי הבצק. להניח על תבנית "26 משומנת את הבצק (אני השתמשתי ברינג המפורסם).
- 4 להוציא את הפירות החתוכים ולהניח בתוך הבצק. לאפות 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
22.8% |
7.7% |
67% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב