דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 434 גרם למנה\יחידה (כ- 3 שיפודים למנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סאטה עוף ברוטב בוטנים וקוקוס מושלם
מנה ראשונה אסיאתית מושלמת
  • 1 לערבב היטב את מצרכי המרינדה עם הפרגיות (נקיות משומן) ולהשרות כחצי שעה לפחות (אפשר גם למשך לילה). לשפד את הנתחים על שיפודוני עץ ולצלות על מחבת עם מעט שמן, על הפלאנצ`ה או על הגריל.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הסאטה בסיר קטן על אש בינונית עד לרתיחה ועד שהרוטב מסמיך (אם נוזלי מדי - להמשיך לבשל עוד קצת, אם חסר נוזלים - אפשר להוסיף מעט מים או חלב קוקוס).
  • 3 למזוג את הרוטב בנדיבות מעל השיפודונים, לעטר בבצל ירוק קצוץ ובוטנים גרוסים, ומגישים שיפודי פרגיות עוף ברוטב סאטה בוטנים ממכר במיוחד!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגרוס את הבוטנים הקלויים בתוך שקית זיפלוק באמצעות פטיש שניצלים.

ציוד נדרש: שיפודוני עץ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 47.5% 37.1% 12.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב