דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל ההמבורגרים והלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
המבורגר ביתי חריף-מתוק
ארוחת המבורגר וואו!
  • הכנת לחמניות ההמבורגר:
  • 1 ללוש היטב את כל המצרכים (מלבד הביצים, הסוכר והשומשום) עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • 2 להתפיח את הבצק כשעה, ליצור עיגולים בינוניים ולהתפיח שוב כ- 20 דקות נוספות.
  • 3 לערבב בקערה את הביצים והסוכר, להבריש את הלחמניות, לפזר שומשום לפי הטעם ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות עד להזהבה (תלוי בתנור).
  • הכנת ההמבורגר:
  • 1 ללוש היטב (חשוב) את כל מרכיבי ההמבורגר (מלבד שמן הזית לטיגון).
  • 2 לגזור ריבועים מנייר אפייה, לשים במכשיר המבורגר או לשים רינג על הריבוע, לקחת כדור בשר במשקל הרצוי (כדאי שכל ההמבורגרים יהיו באותו המשקל), לשטח בתוך הרינג וללחוץ עד שמתקבלת קציצת המבורגר יפה ואחידה. לשחרר בעדינות את הרינג, להניח את ההמבורגרים אחד על השני ולהקפיא לכחצי שעה.
  • 3 לחמם מחבת פסים עם שמן זית, להניח את ההמבורגר ולצרוב כדקה מכל צד. להגיש בתוך לחמניות ההמבורגר עם הממרחים שאוהבים (קטשופ, ברביקיו, חרדל, מיונז ועוד), עלי חסה, פרוסות עגבנייה, פרוסות מלפפון חמוץ ותוספות שאוהבים כמו בצל מטוגן, אננס בצ`ילי ועוד. מומלץ להגיש לצד צ`יפס וטבעות בצל. מתקבל המבורגר ביתי מושלם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן גם לצלות את ההמבורגר על האש כמובן.

ציוד נדרש: רינג, מחבת פסים.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32.3% 24.5% 42.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב