מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 11 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מתכון לחמאת שום ביתית בקלי קלות
- 1 לטחון את כל המצרכים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק (להתחיל עם 6 שיני שום ולהוסיף לפי הטעם). לתקן טעמים לפי הטעם האישי.
- 2 לשמור במקרר. להוציא מהמקרר מעט לפני ההגשה. מתקבלת חמאת שום מפנקת מאוד - תגישו לצד טוסטונים ואתם מסודרים!
- 3 בתיאבון
- הערה חשובה: בפעם הראשונה שהכנו השתמשנו בשמן זית במקום בשמן קנולה וביום למחרת הממרח היה מעט קשה מדי (ככל הנראה בגלל ששמן זית קופא בקירור). לכן, מומלץ להשתמש בשמן קנולה ככתוב ולא לשכוח להוציא בכל אופן את הממרח מהמקרר כ- 10-15 דקות לפני ההגשה בכל פעם. בנוסף, ניתן להכין כמות קטנה יותר ולא כמות לצנצנת כמו בתמונות.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מעבד מזון.
המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן לשחק עם הכמויות).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
81.9% |
9.6% |
8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב