דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

559 גרם לכל המתכון

  • אמנון - 3 פילה - סה"כ (420 גרם)
    2-3 פילטים טריים ונקיים
  • ביצה -  Large
    1-2 ביצים טריות
  • אבקת שום - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    או כל שומן אחר (לטיגון)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה מושט מטוגן לקטוגנים
דגים לצהריים במיוחד לקטוגנים
  • 1 בצלוחית לערבב יחד את הביצים והתבלינים.
  • 2 לייבש את הדג היטב מהמים.
  • 3 לטבול את הדג אל תערובת הביצים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הדג מכל צד למשך כמה דקות. מתקבל פילה מושט מטוגן מושלם לארוחת הצהריים שמומלץ להגיש לצד סלט.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להשרות את הדגים כחצי שעה במי מלח וחומץ. מומלץ להגיש לצד סלט.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.9% 70.7% 1.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב