מצרכים למתכון
559 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דגים לצהריים במיוחד לקטוגנים
- 1 בצלוחית לערבב יחד את הביצים והתבלינים.
- 2 לייבש את הדג היטב מהמים.
- 3 לטבול את הדג אל תערובת הביצים.
- 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הדג מכל צד למשך כמה דקות. מתקבל פילה מושט מטוגן מושלם לארוחת הצהריים שמומלץ להגיש לצד סלט.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להשרות את הדגים כחצי שעה במי מלח וחומץ. מומלץ להגיש לצד סלט.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
27.9% |
70.7% |
1.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב