דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידה דלת פחמימות
ארוחת ערב כמעט ללא פחמימות
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה עד לקבלת בלילה ללא גושים.
  • 2 להעביר את בלילת הפשטידה אל תבנית מתאימה ומעל לפזר את התוספות שבחרתם (ראו מידע נוסף בנוגע לתוספות האפשריות).
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות או עד שמוכן. מתקבלת פשטידה דלת פחמימות, קלה להכנה וטעימה להפליא שמתאימה במיוחד למאמצים תזונה קטוגנית.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפשטידה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הפשטידה מתאימה לכל תוספת שתבחרו: ברוקולי, קישואים, גבינות, פטריות, בשר, דגים, זיתים ועוד. כל תוספת יש להכין מראש ולקרר לפני שמוסיפים מעל בלילת הפשטידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 56.2% 26.9% 13%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.41 (1.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב