דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב כמעט ללא פחמימות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים בקערה עד לקבלת בלילה ללא גושים.
  • 2 להעביר את בלילת הפשטידה אל תבנית מתאימה ומעל לפזר את התוספות שבחרתם (ראו מידע נוסף בנוגע לתוספות האפשריות).
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות או עד שמוכן. מתקבלת פשטידה דלת פחמימות, קלה להכנה וטעימה להפליא שמתאימה במיוחד למאמצים תזונה קטוגנית.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפשטידה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. הפשטידה מתאימה לכל תוספת שתבחרו: ברוקולי, קישואים, גבינות, פטריות, בשר, דגים, זיתים ועוד. כל תוספת יש להכין מראש ולקרר לפני שמוסיפים מעל בלילת הפשטידה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה אדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185211
חלבונים (גרם)7.62 8.71
פחמימות (גרם)44
מתוכן סוכרים (גרם)0.24 0.27
שומנים (גרם)15.88 18.15
מתוכם שומן רווי (גרם)2.43 2.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)129.71 148.23
נתרן (מ"ג)303.12346.43
סיבים תזונתיים (גרם)1.1 1.26
מים (גרם)55.963.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)54.4262.19
ויטמין B (מ"ג)0.810.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.18
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.6
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.3118.64
ויטמין B12 (מק"ג)0.30.35
ויטמין C (מ"ג)0.090.1
ויטמין D (מק"ג)0.70.8
ויטמין E (מ"ג)0.360.41
ויטמין K (מק"ג)0.310.36
סידן (מ"ג)43.0549.2
ברזל (מ"ג)1.011.16
מגנזיום (מ"ג)32.4737.1
זרחן (מ"ג)68.9678.81
אבץ (מ"ג)0.450.52
אשלגן (מ"ג)52.3759.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.650.75
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.530.61
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.251.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.161.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 56.2% 26.9% 13%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.41 (1.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?